Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

"Alleen de ware God kon mijn hart veranderen"

Bijzondere bekering van voormalig strijder Arafat

Hij haatte Joden, was scherpschutter voor Arafat en gooide handgranaten naar christenen. Het leven van Tass Saada draaide jarenlang om haat en geweld.

Na zijn leven als scherpschutter vertrekt Tass Saada naar Amerika om te studeren. Als zijn studie is afgerond wil Tass gaan werken in een restaurant. Dit lijkt onmogelijk lijkt omdat hij geen verblijfsvergunning heeft, maar Tass lost dit probleem snel op: hij besluit te trouwen met een Amerikaanse vrouw.

Tass Saada bouwt een nieuw leven op in Amerika. Hoewel hij geen gevechtsstrijder meer is, wordt zijn haat jegens joden en christenen niet minder. Totdat hij een bijzonder gesprek krijgt met goede vriend Charlie. Het leven van Tass krijgt een hele nieuwe wending... 

Bekijk de video: 

Tass Saada schreef het boek 'Arafat was mijn held', waarin hij vertelt over zijn leven als strijder en hoe hij tot geloof kwam.


Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Geweld in Nigeria

Heldhaftige imam redt meer dan 200 christenen bij aanslag

‘De vrouwen verstopte ik in mijn huis, de mannen in de moskee’

4 juli 2018
Nederlandse PopUpkerken halen geld op voor moskeeën

Nederlandse PopUpkerken halen geld op voor moskeeën

'We willen duidelijk maken dat Pegida niet het Nederlandse volk vertegenwoordigt'

30 mei 2018
5 tips voor christenen tijdens ramadan

5 tips voor christenen tijdens ramadan

Wat kunnen christenen voor moslims betekenen?

18 mei 2018

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan