Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

100.000 Arabische Bijbels voor vluchtelingen

"Een unieke kans om deze mensen te bereiken"

in Nieuws

Het City Bible project uit Veenendaal heeft een actie op touw gezet om 100.000 Arabische City Bijbels te verspreiden. Dat gebeurt niet alleen onder vluchtelingen in Nederland, maar ook internationaal.

De afgelopen periode zijn in Nederland heel wat initiatieven ontstaan om vluchtelingen te helpen. Ook de christelijke internationale organisatie Loukas Foundation wil zijn steentje bijdragen. Dat doen ze door extra Arabische City Bijbels te drukken.

Evangeliseren
Met het City Bible Project zorgt de Loukas Foundation er voor dat het Nieuwe Testament met uitleg over hoe je tot geloof kunt komen wordt verspreid. Met de Bijbels wordt er al meerdere jaren in verschillende landen geëvangeliseerd.

Voor de vluchtelingen wil de Loukas Foundation nu van de Arabische City Bible extra exemplaren drukken. De organisatie ziet dit als een unieke kans. "Deze mensen, die uit hun traditionele omgeving verdreven zijn, kunnen we met het evangelie bereiken. Meer dan ooit staan ze er open voor en velen komen tot geloof in Jezus Christus."

De bedoeling is om nog deze week de 100.000 Arabische City Bijbels te drukken. De organisatie vraagt steun bij het bekostigen van de drukkosten.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Les in genade

Les in genade

De Bijbel Open met dominee Arie van der Veer

Arie van der Veer

Vragen over de heilige Geest

Vragen over de heilige Geest

Vandaag vieren we Pinksteren. Niet iedereen weet tegenwoordig nog wat dat feest inhoudt en betekent. Deze keer zal ik het nog eens op een eenvoudige...

Arie van der Veer

Onze Vader in NBV op 3 punten aangepast

Onze Vader in NBV op 3 punten aangepast

Verbeterde versie voorgelegd aan publiek

bijbel 15 mei 2018

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’