Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Problemen op beurs zijn straf van God

Evangelist Pat Robertson weet hoe het zit

in Geloven

De bekendste Amerikaanse televisie-evangelist Pat Robertson zegt dat de problemen op de beurzen wereldwijd een straf van God zijn.

Het is vooral een straf voor het gedrag van Obama die Planned Parenthood steunt, een organisatie die in de Verenigde Staten abortussen uitvoert.

"We zullen betalen voor datgene wat dit land allemaal doet. Alleen als we ermee stoppen dan zal de toorn van God stoppen", aldus Robertson in Politico.

Bron: PowNed / Politico

Lees in Visie alles over de toekomst!
Visie werpt een blik in de toekomst in drie speciale nummers. Hoe ziet ons leven er uit in 2065? Is er dan nog plek voor de kerk? En hoe zit het eigenlijk met de toekomst van christenen? Ook zoeken we naar antwoorden op tien prangende vragen over de hemel: zijn er dieren? Herkennen we elkaar? Is alles echt van goud?

Deze drie Visie's bevatten ook een boodschap voor de kerk van de toekomst: in een tijdscapsule verzamelt de redactie de komende tijd lessen uit het heden die de christenen van straks niet mogen vergeten.

Kortom: drie nummers die je niet wilt missen. Neem daarom nu drie maanden Visie voor slechts €15,-.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons