Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Gods liefde laten zien aan bootvluchtelingen Lesbos

Manon Terpstra hielp op Lesbos vluchtelingen opvangen

in Nieuws

Europa lijkt overspoeld te worden door bootvluchtelingen. We weten niet wat we er mee aan moeten. Zijn het wel echte vluchtelingen? En waarom moeten ze allemaal naar Europa? Anderen vinden dat ze iets moeten doen: deze vluchtelingen zijn ook schepsels van God en verdienen onze liefde.

Manon Terpstra (39) is iemand van die laatste groep. Zij ging twee weken als vrijwilliger voor de stichting Hulpactie Bootvluchtelingen naar het Griekse eiland Lesbos om de bootvluchtelingen die daar aan land komen te helpen en te verwelkomen. Bekijk haar verhaal.

Facebook-links

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'Wat we ook deden, hij was niet te redden'

'Wat we ook deden, hij was niet te redden'

Yvonne moet verder zonder haar broer

Poster | Je bent zo mooi

Poster | Je bent zo mooi

Vriendelijke woorden geven mensen kracht om te leven

Waar is God in ziekte en lijden?

Waar is God in ziekte en lijden?

Het vangnet van Gods liefde: vergeet in het donker niet wat je in het licht geleerd hebt.

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan