Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Website debijbel.nl nog gebruikersvriendelijker

30 dagen kosteloos bijbellezen

in Geloven

De website DeBijbel.nl van het Nederlands Bijbelgenootschap is vernieuwd. De bijbelwebsite is gebruiksvriendelijker, persoonlijker en informatiever geworden.

Zo krijgt de gebruiker toegang tot de Hebreeuwse en Griekse bronteksten, geven dwarsverwijzingen meer inzicht in de tekst, markeert men snel favoriete verzen en is het mogelijk eigen notities te maken. Ook kan de gebruiker vanaf nu makkelijk bijbelteksten delen met anderen. De site biedt in totaal 17 bijbelvertalingen. Momenteel zijn er 81.000 gebruikers.

 

Toegang tot de uitgebreide website met achtergrondinformatie, studieaantekeningen, kaarten, foto’s en filmpjes is beschikbaar vanaf € 25,- per jaar. Hiermee steun je de missie van het NBG om de Bijbel wereldwijd te verspreiden, te vertalen en toegankelijk te maken.

 

Het is ook mogelijk om 30 dagen kosteloos toegang te krijgen tot alle NBG-ledenextra’s op debijbel.nl. Hiervoor kun je een gratis inlogaccount aanmaken.

Bron: NBG/IKON

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons