Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Tóch even MAF-piloot

Timon kan geen piloot worden door hartprobleem

in Geloven

Timon weet al jong wat zijn droombaan is: zendingspiloot bij de MAF. Tot hij na een rondje racefietsen tegen zijn vader flauwvalt en maar slecht herstelt. Hij blijkt een hartritmestoornis te hebben; zijn droom valt in duigen. Hij komt naar de Open Dag van de MAF om zich te oriënteren op andere mogelijkheden, maar zijn moeder heeft meer voor hem in petto...

Elke vijf minuten een vliegtuig
Elke vijf minuten (!) stijgt er ergens ter wereld een MAF-vliegtuig op om mensen in afgelegen gebieden te helpen. Zo worden ze bereikbaar voor (medische) hulp en het evangelie. De MAF (Mission Aviation Fellowship) werkt samen met meer dan 1000 hulporganisaties, die daardoor effectiever en veiliger hun werk kunnen doen. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Christenhater wordt dominee

Christenhater wordt dominee

Somalische ex-imam op de vlucht voor moslimextremisten

Nepalezen komen tot geloof na aardbeving

Nepalezen komen tot geloof na aardbeving

Na de zware aardbeving in Nepal, waarbij vorig jaar bijna 9.000 mensen om het leven kwamen, zijn veel Nepalezen tot geloof gekomen. Dat zegt Beni...

Jurjen ten Brinke: 'Getuigen is een levensstijl'

Jurjen ten Brinke: 'Getuigen is een levensstijl'

Hij was ervan overtuigd dat Jezus in het jaar 2000 zou terugkomen. Dat had zijn basisschooljuf hem verteld. Inmiddels is het 2015 en is Jurjen ten...

Mirjam Hollebrandse

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans