Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Tóch even MAF-piloot

Timon kan geen piloot worden door hartprobleem

in Geloven

Timon weet al jong wat zijn droombaan is: zendingspiloot bij de MAF. Tot hij na een rondje racefietsen tegen zijn vader flauwvalt en maar slecht herstelt. Hij blijkt een hartritmestoornis te hebben; zijn droom valt in duigen. Hij komt naar de Open Dag van de MAF om zich te oriënteren op andere mogelijkheden, maar zijn moeder heeft meer voor hem in petto...

Elke vijf minuten een vliegtuig
Elke vijf minuten (!) stijgt er ergens ter wereld een MAF-vliegtuig op om mensen in afgelegen gebieden te helpen. Zo worden ze bereikbaar voor (medische) hulp en het evangelie. De MAF (Mission Aviation Fellowship) werkt samen met meer dan 1000 hulporganisaties, die daardoor effectiever en veiliger hun werk kunnen doen. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Wie laat zijn kinderen tussen deze haaien zwemmen?

Wie laat zijn kinderen tussen deze haaien zwemmen?

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 33)

Bart van Delen

13 augustus 2018
Weer zo'n wonderbaarlijke bekering in een vliegtuig...

Weer zo'n wonderbaarlijke bekering in een vliegtuig...

Blog van Tim van Wijngaarden

TimZingt

Deze zendelingen kunnen wel wat hulp gebruiken

Deze zendelingen kunnen wel wat hulp gebruiken

Zendingswerkers zoeken vrijwilligers

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan