Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Standplaats Afrika | Blogs van Matthijs Westerkamp

in Nieuws

Matthijs en zijn gezin wonen sinds oktober 2014 in West-Afrika. Matthijs werkt hier als gemeentestichter en -opbouwer en zijn vrouw Willienke als verloskundige.

Matthijs wordt regelmatig (positief) verrast door gewoonten en gebruiken van hun Afrikaanse landgenoten. Speciaal voor EO Geloven schrijft Matthijs hier over. Willienke heeft een blog in Eva-Magazine.

"In Afrika leer ik vanuit Deo Volente leven"

Voor wat hoort wat... toch?

Matthijs (32) & Willienke (30 Westerkamp wonen samen met hun twee zonen Samuel (4) en Jonah (1) en zijn uitgezonden door zendingsbeweging CAMA.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons