Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Zoon ds. Arie van der Veer overleden

Plotseling verlies kerkelijk werker Peter van der Veer (47)

Peter van der Veer, zoon van ds. Arie van der Veer en kerkelijk werker van de Christelijke Gereformeerde kerk Zwolle, is maandagavond plotseling overleden.

Maandag 8 juni einde middag overleed Peter van der Veer, de zoon van ds. Arie en Ees van der Veer. Peter werd thuis onwel en is levenloos aangetroffen. De oorzaak is nog onbekend.

Peter (1967) was kerkelijk werker in de christelijke gereformeerde kerk in Zwolle. Hij was getrouwd met Annet en vader van zeven kinderen (waaronder drie pleegkinderen).

Vader van Peter, Dominee Arie van der Veer, plaatste maandagavond het nieuws op Facebook: "Vanavond overleed plotseling onze oudste zoon op 47 jarige leeftijd. We kunnen het nauwelijks beseffen. Bid met ons mee voor zijn gezin." De website van de CGK in Zwolle meldt: "Vanavond bereikte ons het ontstellende bericht dat Peter van der Veer vanmiddag plotseling thuis is overleden. Geschokt en verslagen dragen we Annet, de kinderen en de familie op aan onze hemelse Vader."

Namens de EO wensen we Annet, hun 7 kinderen, Arie en Ees en andere nabestaanden heel veel sterkte met dit plotselinge verlies. 

Foto: Facebook

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Politie

vergeving| Dominee Zondag: ‘Wij hebben geen rancune'

Vader van overleden Rhodé Zondag leest slachtofferverklaring voor in rechtbank

17 January 2019
‘Een engel van God gaf mij kracht’

rouwverwerking| ‘Een engel van God gaf mij kracht’

Linda verloor haar man en maakte daarna iets bijzonders mee

Marco van der Straten

Leo Habets overleden

rouwverwerking| Leo Habets overleden

'Ik zal de tranen van uw ogen wissen'

3 January 2019