Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Zoon ds. Arie van der Veer overleden

Plotseling verlies kerkelijk werker Peter van der Veer (47)

Peter van der Veer, zoon van ds. Arie van der Veer en kerkelijk werker van de Christelijke Gereformeerde kerk Zwolle, is maandagavond plotseling overleden.

Maandag 8 juni einde middag overleed Peter van der Veer, de zoon van ds. Arie en Ees van der Veer. Peter werd thuis onwel en is levenloos aangetroffen. De oorzaak is nog onbekend.

Peter (1967) was kerkelijk werker in de christelijke gereformeerde kerk in Zwolle. Hij was getrouwd met Annet en vader van zeven kinderen (waaronder drie pleegkinderen).

Vader van Peter, Dominee Arie van der Veer, plaatste maandagavond het nieuws op Facebook: "Vanavond overleed plotseling onze oudste zoon op 47 jarige leeftijd. We kunnen het nauwelijks beseffen. Bid met ons mee voor zijn gezin." De website van de CGK in Zwolle meldt: "Vanavond bereikte ons het ontstellende bericht dat Peter van der Veer vanmiddag plotseling thuis is overleden. Geschokt en verslagen dragen we Annet, de kinderen en de familie op aan onze hemelse Vader."

Namens de EO wensen we Annet, hun 7 kinderen, Arie en Ees en andere nabestaanden heel veel sterkte met dit plotselinge verlies. 

Foto: Facebook

Geschreven door:

Arie van der Veer

Presentator, dominee en schrijver

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Boekenpodcast 'De Eerste Zin' met Joke Verweerd

Boekenpodcast 'De Eerste Zin' met Joke Verweerd

'Troostpleister' vertelt over de rauwheid van rouw

Tirza van der Graaf

rouwverwerking 14 juni 2018
Schrijver Raymond van de Klundert (Kluun) in ‘De Kist’

Schrijver Raymond van de Klundert (Kluun) in ‘De Kist’

‘Ik sluit niet uit dat er meer is dan wij denken’

rouwverwerking 13 mei 2018
Dochters herdenken hun overleden moeder

Dochters herdenken hun overleden moeder

Op Moederdag in 'Ik mis je', 9.00 uur, NPO 2

christelijke... 12 mei 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’