Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Vaticaan schenkt opbrengst Wereldexpo aan vluchtelingen

in Christelijk Nieuws

De Pauselijke Raad Cor Unum en verantwoordelijken van het paviljoen van de Heilige Stoel op de Wereldexpo van Milaan hebben dit weekend bekendgemaakt dat de giften voor het paviljoen geschonken worden aan vluchtelingen.

Bij het verlaten van het paviljoen kunnen bezoekers een gift doen. Wie dat wenst kan ook via de homepagina van het paviljoen van het Vaticaan een schenking doen. Volgens Cor Unum gaat de steun in eerste instantie naar plaatselijke kerken in het Midden-Oosten die vluchtelingen hebben opgenomen, en in het bijzonder ook naar projecten voor onderwijs aan de vluchtelingenkinderen en steun aan vluchtelingenfamilies. 

Bron: Kerknet

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons