Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Op bedevaart naar een tortilla

Afbeelding van Jezus verschijnt op mislukte tortilla

in Geloven

"De tortilla lag een tijdje te bakken, maar werd niet bruin. Ik haalde 'm er uit en zei tegen m'n zus: Kijk, het is Christus!", vertelt een Mexicaans vrouw die normaal nooit de tortilla's bekijkt waarvan ze er honderden op een dag bakt.

RTL Nieuws laat een korte video zien waarin de vrouw vertelt over haar ontdekking tijdens het bakken van tortilla's. Inmiddels is er al aardig wat aanloop van anderen die het mirakel met eigen ogen willen bekijken.

Deze dame is overigens niet de eerste die een afbeelding van Christus meent te herkennen op de Mexicaanse lekkernij.

Mocht je zelf ook graag een mirakel op je tortilla wensen: het goede nieuws is dat je dit vrij gemakkelijk zelf kunt organiseren:

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons