Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Kerk deelt geld uit

'Het is meer gezegend om te geven dan te ontvangen'

in Christelijk Nieuws

Op 21 juni vond 'Generosity Sunday' plaats in de kerken van 'Jong en Vrij'. Elke kerkbezoeker kreeg die ochtend een envelop mee met daarop de woorden: "Ik Zegen". In de envelop zat een bedrag van 10, 20 of 50 euro. Bedoeling was dat men de envelop ging weggeven, om zo iemand buiten de kerk daarmee te zegenen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons