Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Het Goede Nieuws van Jezus op je auto

Jezus Leeft plakt gratis autostickers

in Geloven

"Regelmatig bestickeren wij auto's, dit doen we geheel gratis! Wel moet u beloven dat de stickers op de auto laat zitten! Heeft u interesse in stickers om het evangelie bekend te maken, neem contact met ons op!" Dat meldt Jezusredt.nu op hun Facebookpagina.

Het Algemeen Dagblad meldt bij navraag verder dat iedereen vrij is om een eigen tekst op de auto te laten plakken, als het maar over Jezus gaat. Alles wat je hoeft te doen, is een mail sturen. 
Met een middagje plakken wordt de evangeliserende tekst op je auto aangebracht waarna het verspreiden van de boodschap kan beginnen.

Volgens Joop van Ooijen* rijden er inmiddels tientallen auto's rond met evangeliserende teksten. De Facebookpagina schrijft dat zij met deze boodschap al meer dan 500.000 mensen hebben kunnen bereiken: 'Wij geloven dat het Gods hart is dat ieder die de tekst leest bewust te maken van Jezus' liefde voor ons!'

* Evangelist Joop van Ooijen, initiatiefnemer van deze actie werd eerder landelijk bekend als 'Dak-evangelist met de boodschap 'JEZUS REDT' die in rode dakpannen op zijn boerderij langs de snelweg in Giessenburg te zien was. Ook richtte hij in november 2013 de politieke partij 'Jezus Leeft' op.

Bron: Algemeen Dagblad en Facebook 'Jezusredt Nu'

 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Atheïstische sterjournalist wordt christen

Atheïstische sterjournalist wordt christen

'The Case for Christ': actie-dvd Hart van Kerst 2017

Gert-Jan Schaap

evangelisatie
Jezus Messias in Limburg, Spanje èn India

Jezus Messias in Limburg, Spanje èn India

Aaah, een sjpook! Nie benauwd voe me weze, kom mae!

Mars voor Jezus in Rotterdam

Mars voor Jezus in Rotterdam

Zondagmiddag kun je in de straten van Rotterdam christenen tegenkomen. Andere dagen natuurlijk ook, maar deze zondag zijn een aantal duidelijk te herkennen aan spandoeken, t-shirts en gezang. Het is de dag van de Mars voor Jezus.

Zo vier je de veertigdagentijd met kinderen

Maak een 'kijktafel' – en 8 andere tips