Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Dromen waarmaken voor het koninkrijk

EVA in beeld | Ondernemen met Esther

in Geloven

In de EVA van juni het verhaal van Marije, Ineke en Inès. Zij wilden graag iets betekenen in Gods koninkrijk. Het bleef niet bij een droom; ze namen de stap en zetten zich nu met hart en ziel in om Zijn licht te laten schijnen. Ook Esther (36) had een paar jaar geleden zo'n droom: Zij startte een christelijk kinderdagverblijf in Baambrugge.

De droom van Esther

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons