Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Dode en gewonde bij schietpartij Israël

Schutter nog niet gevonden

in Christelijk Nieuws

Op de Westelijke Jordaanoever heeft een Palestijnse schutter vrijdag het vuur geopend op Israëlische burgers. Een 25-jarige man is overleden en een even oude andere man raakte gewond.

De schietpartij vond plaats bij de Joodse nederzetting Dolev. De schutter is nog niet gevonden.

Schietpartijen op straat in de nederzettingen komen de laatste jaren minder vaak voor. Palestijnse aanvallers houden het vaker bij het gooien van stenen en brandbommen. Ook kwam het afgelopen jaar geregeld voor dat Israëliërs die staan te wachten bij de bushalte worden geramd door auto's. Vorig jaar zomer was het erg onrustig in Jeruzalem nadat het geweld tussen Israëli's en Palestijnen was opgelaaid. De laatste maanden was het relatief rustig. 

Bron: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons