Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Bijbelmarathon op station Hilversum

80 uur onafgebroken lezen uit Statenvertaling

in Geloven

Op het station het Evangelie horen in de Statenvertaling? De komende dagen kan het in Hilversum. De stichting Schreeuw om Leven houdt er tot en met zaterdag een tachtig uur durende Bijbelmarathon. Dit meldt het Reformatorisch Dagblag (RD).

De Bijbelmarathon is donderdag om 12.00 uur gestart en duurt tot zaterdagavond 20.00 uur. Dag en nacht lezen vrijwilligers uit allerlei kerkelijke stromingen de komende dagen voor uit de Bijbel. Elk kwartier wisselen ze elkaar af.

De Hilversumse straatevangelist Remco van Ginkel is er voor de tweede keer bij. We vroegen hem naar hoe zo'n bijbelmarathon er precies uit ziet: "Zo'n 150 christenen uit het hele land en uit allerlei kerken lezen op het Stationsplein in Hilversum voor uit de Bijbel. Er zijn ook vrijwilligers die Bijbels en folders uitdelen en gesprekjes met mensen aanknopen. We zien dit als een prachtige gelegenheid om het Evangelie aan alle creaturen bekend te maken."

Lees meer hier

Bron: RD

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons