Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Twee jonge christenen opgepakt in India

in Christelijk Nieuws

In de Indiase stad Vijayawada zijn twee jonge christenen opgepakt en beschuldigd van ‘gedwongen bekeringen’ meldt de SDOK.

De jongens werkten voor een kapperszaak dicht bij een hindoetempel in Vijayawada. In een kamer die ze van de tempel huren, werd een Bijbel gevonden. Dit is binnen een straal van vijf kilometer van sommige hindoetempels verboden. Ook werden beide christenen beschuldigd van gedwongen bekeringen.

De jongeren bevestigen dat ze christen zijn maar ontkennen dat ze anderen tot bekeringen hebben gedwongen. Eén van onze partnerorganisaties van de SDOK in India vraagt dringend om gebed voor deze jonge christenen.

Bron: SDOK

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons