Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Opwekking tevreden over Pinksterconferentie

55.000 bezoekers en 20.000 kampeerders

in Mediatips

De 45e editie van de jaarlijkse Pinksterconferentie is een feit. Dit jaar bezochten 55.000 mensen de conferentie, waaronder 20.000 kampeerders. De conferentie is het grootste christelijke Pinksterfeest van Nederland en wordt georganiseerd door Stichting Opwekking. Tijdens de conferentie werden traditiegetrouw de nieuwe Opwekkingliederen gelanceerd, zowel voor volwassenen als voor jongeren.

(imported body)

Dit jaar was het thema 'Samen – Gods Geest verbindt generaties'. Hiermee stond de conferentie in het teken van samen kerk zijn, jong en oud, en van het besef dat het Gods Geest is die de generaties verbindt. Aan dit thema werd op verschillende manieren invulling gegeven.

Op zondagochtend braken de jongeren in bij het hoofdprogramma om de generatie boven hen te bedanken voor hun gebed en het bouwen van het fundament waar de jongere generatie op door mag bouwen. Op zondagmiddag werd de band – onder leiding van Marcel en Lydia Zimmer – versterkt door een generatiekoor.

Een verbinding werd gelegd tussen het hoofdprogramma (volwassenen) en het tienerterrein door maandag tijdens de ochtendsamenkomst via een live-verbinding op de schermen met elkaar mee te kijken.

Bron: BHZ Net

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

File naar pinksterconferentie Opwekking

File naar pinksterconferentie Opwekking

Duizenden dagjesmensen op weg naar een zonnige sing-in

Opwekking
Ruim 20.000 aanmeldingen voor Pinksterconferentie Opwekking

Ruim 20.000 aanmeldingen voor Pinksterconferentie Opwekking

Voor de Pinksterconferentie 2014 hebben zich al 20.100 kampeerders aangemeld. Daarnaast verwacht de organisatie ongeveer 60.000 daggasten.

Opwekking
"Goedbedoelde regeltjes belemmeren eenheid christenen"

"Goedbedoelde regeltjes belemmeren eenheid christenen"

Kees Goedhart op Pinkstersamenkomst Opwekking

christelijke...

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans