Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Onzeker door complimenten geven

"Hoe kom ik hier vanaf!"

in Geloven

"Ik ben een vrouw van eind twintig en merk dat ik het lastig vind om complimentjes te geven. Op de een of andere manier heb ik dan het idee dat ik mijzelf ondergeschikt maak aan die ander en dan minderwaardig ben."

"Hoe komt dit? En hoe kom ik hier vanaf? En hebben vooral vrouwen hier last van, of ook mannen?"

Ga er maar aan staan! Wat denk jij? Contextueel therapeut Hans Groeneboer boog zich al eerder over de kwestie en formuleerde voor Visie een antwoord dat je hier kunt bekijken.

 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons