Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

"Jij gaat heel hard naar de hel"

Bonus-beeldmateriaal bij Dit is de Dag-reportage

in Mediatips

Op zaterdag 2 mei zendt de EO een Dit is de Dag-reportage uit waarin verslaggeefster Melliena Beckman in gesprek gaat met Nederlandse moslim-vrouwen. De gesprekken met de 'bekeerde' moslima's - die ook nog eens helemaal gesluierd zijn - gaan over hun zoektocht en bekering, de reacties van familie en op straat en over hun reactie op moslimgeweld en het sentiment in Nederland ten opzichte van de Islam.

In de video op deze pagina ontmoet verslaggeefster Melliena Beckmann Roos, die zich twee jaar geleden tot de islam bekeerde en sinds een paar maanden volledig gesluierd over straat gaat. In de reportage op TV is daar slechts een deel van te zien, in dit 'bonusmateriaal' ziet u een gesprek tussen de EO-verslaggeefster en de moslima over christendom en islam, en waarom Roos uiteindelijk voor de laatste gekozen heeft.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Pakistaans gezin duikt onder, bang óók uitgezet te worden

Pakistaans gezin duikt onder, bang óók uitgezet te worden

Familie Javed uit Veessen vreest zelfde lot als familie Israël uit Epe

Gert-Jan Schaap

christenvervolgi...
Vrijgekocht uit slavernij, dankzij giften van Visie-lezers!

Vrijgekocht uit slavernij, dankzij giften van Visie-lezers!

Christelijk Pakistaans gezin bevrijd uit steenfabriek na ‘gedwongen bekering’ tot islam

Gert-Jan Schaap

christenvervolgi...
3000 joden en moslims zingen samen

3000 joden en moslims zingen samen

Indrukwekkende video uit Haifa

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans