Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Hoe spreek ik homoburen aan op levensstijl?

Wat is gepast in contact met buren?

in Geloven

"Sinds kort woont er een homostel naast ons. Het zijn ontzettend aardige mensen en we kunnen het dan ook goed met hen vinden. Ik weet dat er in de christelijke wereld verschillend over homorelaties wordt gedacht, maar naar onze mening is het niet zoals God het heeft bedoeld."

"Wij willen hen graag laten zien wat het leven als christen inhoudt, maar mogen we ook iets zeggen over hun levensstijl?"

Denk mee met dit dilemma en reageer hieronder. Lees vooral ook de reactie van trainer en spreekster Paulien Vervoorn die zich al eerder boog over de kwestie en voor Visie een reactie schreef die je hier kunt bekijken.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons