Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

"Een wonder van God"

Drieling geboren: twee kinderen zijn Siamese tweeling

in Geloven

In de Amerikaanse staat Texas is een wel heel bijzonder stel baby's geboren. Een vrouw beviel van een eeneiige drieling van wie twee kinderen ook nog eens een Siamese tweeling zijn. De kans dat dat gebeurt, is volgens artsen één op de vijftig miljoen.

De drie meisjes kwamen zaterdag ter wereld in het ziekenhuis in het plaatsje Corpus Christi. Ondanks dat twee baby's aan elkaar vastzitten bij hun bekken, maken ze het goed.

Sylvia Hernandez en haar man Roel Torrez zijn dolblij met de geboorte van Catalina Montserrat en haar Siamese tweelingzusjes Ximena Jackeline and Scarlett Juliet. ,,God heeft ons uitgekozen om voor deze baby's te zorgen. Het is een wonder dat hij ze aan ons heeft gegeven", zegt Torrez in een verklaring van het Corpus Christi Medisch Centrum.

Het is de bedoeling dat de Siamese tweeling in het komende jaar wordt gescheiden. Maar als dat niet lukt, vindt hun vader dat ook niet erg, schrijven Amerikaanse media. ,,Het maakt ons niet uit, want dit is wat God ons heeft gebracht en ze zijn onze kleine wondertjes."

Bron: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Bioscoopfilm onthult heftig verhaal achter christelijke mega-hit

Bioscoopfilm onthult heftig verhaal achter christelijke mega-hit

‘I Can Only Imagine’ van MercyMe: geboren uit diepe pijn

Gert-Jan Schaap

christelijke...
Een goede film voor € 2,99? Dat kan!

Een goede film voor € 2,99? Dat kan!

Speelfilm over drugsverslaving is ‘Hart van Pasen’-actie 2018

Gert-Jan Schaap

getuigenissen
Bekijk hier de filmtrailer van ‘Tortured voor Christ’

Bekijk hier de filmtrailer van ‘Tortured voor Christ’

Docudrama over leven en lijden van dominee Richard Wurmbrand

Gert-Jan Schaap

christenvervolgi...

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans