Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

EA-EZA verder als MissieNederland

"We willen als 'levende stenen' meer impact maken dan ooit"

in Geloven

Na de fusie tussen de Evangelische Alliantie en de Evangelische Zendingsalliantie in 2013 hebben de organisaties donderdag bekend gemaakt dat ze verdergaan als MissieNederland.

(imported body)

"Meer en meer voelen we de urgentie om samen te bouwen aan een kerk die voluit missionair is", legt de leiding van MissieNederland uit. Wij verlangen naar een kerk die zichtbaar is in wijk en wereld. Daar willen we in en vanuit Nederland ons 'steentje' aan bijdragen."

"Gedreven door die missionaire droom verbinden we christenen, organisaties en kerken in Nederland om een beweging van 'levende stenen' te vormen met meer impact dan ooit. En dat maken we graag zichtbaar met een nieuwe naam en bijpassende huisstijl."


Bron: IKON/MissieNederland.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons