Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

The Passion: een terugblik op de afgelopen jaren

De 5 mooiste momenten

in Mediatips

Vanavond is het zover: The Passion in Enschede! Op Social Media stelden wij de vraag wat jullie de mooiste momenten vonden uit eerdere edities van The Passion. Wij hebben de top 5 op een rijtje gezet.

1. René van Kooten - Pak maar mijn hand (2013)

Pak maar mijn hand - René van Kooten

2. Finale: Afscheid nemen bestaat niet (2012)

The Passion 2012 - Afscheid nemen bestaat niet (Finale)

3. Simone Kleinsma & Jan Dulles - Hou van mij (2014)

Hou Van Mij - Simone Kleinsma & Jan Dulles (The Passion 2014 - Groningen)

4. Charly Luske & Danny de Munk - Wat is mijn hart (2012)

The Passion 2012 - Wat is mijn hart - Charly en Danny

5. Jan Dulles - Kijk omhoog (2014)

Kijk omhoog - Jan Dulles (The Passion 2014 - Groningen)

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over