Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

"Rol van verteller inmiddels erebaan in Nederland"

Robert ten Brink over zijn rol als verteller in The Passion

in Mediatips

"De hele West-Europese cultuur is op het verhaal van Jezus gebaseerd", zegt Robert ten Brink, die dit bijzondere verhaal donderdag bij The Passion in Enschede mag vertellen. "Als 10-jarige heb ik al de voorleeswedstrijd in Amsterdam gewonnen. Dat ga ik nu nog 'ns dunnetjes overdoen."

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons