Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

De Dood van de Zoon

"Dit toneelstuk is intiem maar ook ontzettend rauw"

in Geloven

Voor het vierde achtereenvolgende jaar toert het toneelstuk 'De Dood van de Zoon' tijdens de lijdenstijd door Nederland. In de voorstelling ontvouwt een verteller het verhaal van de laatste uren van Jezus Christus met hedendaagse muziek in oude sfeervolle kerken. EO.nl/geloven sprak bedenker en samensteller Pieter-Jan Rodenburg over dit bijzondere project.

Voor meer informatie, klik hier

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons