Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

10.000 bezoekers bij Nederland Zingt Dag

Dag vol samenzang en toespraken in uitverkochte Jaarbeurs

in Mediatips

Zo’n 10.000 mensen beleefden een prachtige muzikale Nederland Zingt Dag in een uitverkochte Jaarbeurs in Utrecht. ‘Levend water’ vormde de leidraad van deze dag vol samenzang, instrumentale begeleiding en inspirerende toespraken.

Nieuwe eindredacteur Albert-Jan Schol over zijn eerste Nederland Zingt Dag: "Een lach, een traan, samen zingen, stilte, groot en klein tegelijk. Alles zat erin vandaag. Fantastisch om deze dag te beleven met mensen uit verschillende kerken en met verschillende achtergronden."

Ook directeur Arjan Lock is enthousiast: "We zijn ontzettend dankbaar dat we opnieuw dit unieke evenement mogen organiseren. En deze dag samen met onze achterban mogen beleven. We zijn blij dat we als publieke omroep ook op deze manier mensen met het geloof weten te verbinden".

Livestream Nieuw dit jaar was dat mensen thuis en onderweg de hele dag de Nederland Zingt Dag online konden volgen via een livestream op de website. De eerste tv-uitzending van de Nederland Zingt Dag is op zaterdag 9 mei 2015 om 19.00 uur op NPO 2.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

10.000 bezoekers samen één tijdens Nederland Zingt Dag

10.000 bezoekers samen één tijdens Nederland Zingt Dag

Ongeveer 10.000 mensen kwamen zaterdag samen in de Jaarbeurs in Utrecht voor de vijftiende editie van de Nederland Zingt Dag. Al weken van tevoren...

Nederland Zingt
"In Amsterdam-Noord vielen mijn geloofszekerheden weg"

"In Amsterdam-Noord vielen mijn geloofszekerheden weg"

Voorganger Jurjen ten Brinke over idealen, onzekerheden en het leven in Amsterdam

Nathalie van 't Slot

christelijke...
Inschrijving Nederland Zingt-dag 2014 geopend

Inschrijving Nederland Zingt-dag 2014 geopend

De Nederland Zingt-dag komt er weer aan! Op 5 april vindt dit event plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema is dit jaar ‘Prijs Adonai’. Er wordt er...

Nederland Zingt

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans