Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

"Processie is soort grote schoonmaak"

Bridget Maasland over haar rol als verslaggever bij The Passion

in Mediatips

"Ik las vroeger altijd de kinderbijbel voor aan mijn knuffels. En vandaar: zie hier de verslaggeefster." Bridget Maasland ziet al uit naar de processie met het grote lichtgevende kruis van The Passion. "Ik denk dat het een hele spirituele ervaring kan zijn om de processie te lopen. Misschien kun je het lijden achter je laten en opnieuw beginnen."

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons