Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Opvallende paascampagne Remonstranten

"Mijn God staat achter me" langs de snelweg

in Geloven

Onder het motto 'maak van Pasen een feest voor iedereen' starten de Remonstranten in de week voor Pasen een opvallende nieuwe campagne. De Remonstranten hebben dit keer hun werkterrein verplaatst, van NS stations (waar vorig jaar de campagne startte) naar de snelweg.

(imported body)

Op een grote reclamemast langs de A5 bij Amsterdam verschijnt op Goede Vrijdag 3 april de tekst: 'Mijn God heeft me verlaten'. In de paasnacht verandert de tekst in: 'Mijn God staat achter me'. De twee teksten bestrijken de twee uitersten van het paasverhaal. Wie hierdoor geprikkeld wordt en de website remonstranten.org bezoekt, vindt daar een primeur: de allereerste passierap, door de jonge rapper en moslim UsF. 

In drie zelf geschreven raps (getiteld donderdag, vrijdag en zondag) legt rapper UsF de verbinding tussen de verschillende antwoorden die mensen geven op de twee vragen "wanneer heeft God je verlaten?" en "wanneer stond God achter je?".

De Remonstranten vormen een vooruitstrevend kerkgenootschap met als kernwaarden vrijheid en verdraagzaamheid. In november 2014 startte de aandachttrekkende reclamecampagne 'Remonstranten. Geloof begint bij jou'. De campagne zorgde binnen enkele maanden voor een verdubbeling van de naamsbekendheid en 200 nieuwe vrienden.

Bron: Remonstranten

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons