Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

NLdoet! Jij ook?

“Wie van jullie de eerste wil zijn, zal jullie dienaar moeten zijn”

in Geloven

Vandaag en morgen steken duizenden vrijwilligers de handen uit de mouwen voor NLdoet. Initiatiefnemer ‘Het Oranje Fonds’ wil zoveel mogelijk Nederlanders stimuleren zich een dag(deel) in te zetten voor een ander.

Ook in de Bijbel spreekt Jezus over het helpen (dienen) van de ander: “Wie van jullie de belangrijkste wil zijn, zal de anderen moeten dienen, en wie van jullie de eerste wil zijn, zal jullie dienaar moeten zijn – zoals de Mensenzoon niet gekomen is om gediend te worden, maar om te dienen en zijn leven te geven als losgeld voor velen.”

Steek jij deze dagen ook je handen uit de mouwen? Aanmelden bij NLdoet kan hier. Wat ga jij doen?

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons