Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Nieuwe CD en DVD Opwekking

Tracklist CD op YouTube

in Mediatips

Elk jaar brengt Stichting Opwekking cd’s uit met nieuwe liederen. Afgelopen weekend, tijdens het Zangfestijn werd de cd én dvd voor volwassenen ingestudeerd en tijdens een aantal aanbiddingsconcerten opgenomen.

Tijdens het weekend werd niet alleen veel gezongen en geoefend. Er waren inspirerende workshops en seminars, en er werd in het programma veel ruimte ingebouwd voor ontmoeting en ontspanning. Bovendien was het een eerste gelegenheid om kennis te maken met de twaalf nieuwe Opwekkingsliederen van cd 39 en deze te leren. Samen met de zangleiders en het muziekteam werkten de deelnemers aan een nieuwe cd/DVD. 

Gendro Schijf (zanger): 'Het was een te gek zangweekend! Mooie opnames! Ik ben dankbaar en geraakt. Er waren veel jonge mensen, maar ook ouderen. Hoe geweldig was het om met alle generaties dit te beleven! Niet alleen een weekend lang zingen en opnemen, maar het was meer dan dat. Iets diepers, namelijk God ontmoeten en hem aanbidden. En dan zelf geraakt worden. We mochten ervaren dat we mochten komen zoals we zijn."

Van 22 t/m 25 mei organiseert Stichting Opwekking voor de 45ste keer haar jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Dit jaar is het thema ‘SAMEN - Gods Geest verbindt generaties’. 

Hieronder een YouTube-link waar tien van de twaalf liederen staan van Opwekkingcd 39. De Engelstalige liederen komen vertaald naar het Nederlands op de cd:

1. Ik geef U alle eer
2. Ik verlang naar Jezus
3. Jezus Redt
4. Overwinnaars
5. Wij de verlosten
6. Zoals je bent
7. Geloofd zij de Heer
8. Bij het kruis
9. Eén doel
10. Hoe lang o Heer
11. Enige die redt
12. Verwachten

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

“God is terug” thema achtste editie van Nacht van de Theologie

“God is terug” thema achtste editie van Nacht van de Theologie

Is er sprake van terugkeer van geloof?

20 september 2018
Bart Brandsma

Bart Brandsma is spreker op The Justice Conference

Filosoof en adviseur van burgemeesters en politiekorpsen

14 september 2018
Dit symposium gaat over het nut van fouten maken

Dit symposium gaat over het nut van fouten maken

'Het mag ook mislukken'

Tirza van der Graaf

13 september 2018

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan