Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

"Ik ben gewoon verliefd op God!"

Zangeres Shirma over de Maria-rol in The Passion en haar eigen geloofsleven

in Mediatips

Zangeres Shirma speelt de rol van Maria tijdens The Passion in Enschede. EO.nl/geloven sprak Shirma en vroeg naar haar geloofsleven: "Ik leg alles aan Zijn voeten. Als ik in de stilte ben dan voel ik me zo gezegend. Ik ben gewoon verliefd op God."

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons