Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Figuranten gezocht voor Jezus-toneelstuk

"Jezus had ontegenzeglijke kwaliteiten"

in Geloven

Theatergroep De Appel in Den Haag is op zoek naar figuranten om mee te werken aan de nieuwe voorstelling 'Zie de mens'. Het stuk wordt geregisseerd door Arie de Mol die sinds 1 januari de artistiek leider is van Toneelgroep De Appel.

(imported body)

In 'Zie de mens' wordt gezocht naar de mens achter 'de mythe' Jezus Christus, vertelt De Mol. "Jezus had ontegenzeglijke kwaliteiten waardoor mensen hem achterna liepen. Als regisseur wil ik de focus leggen op de mensen om hem heen. Hoe homogeen en fanatiek was die groep? En wat zochten ze in hem of beter, in het leven?"

De première is zondag 5 april. Figuranten die mee willend doen moeten minimaal enkele avonden per week beschikbaar zijn.

Meer info: Toneelgroep De Appel

Bron: Den Haag FM

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Jezus Messias in Limburg, Spanje èn India

Jezus Messias in Limburg, Spanje èn India

Aaah, een sjpook! Nie benauwd voe me weze, kom mae!

Rockopera JCS in havenloods Rotterdam

Rockopera JCS in havenloods Rotterdam

Facebookgeneratie op zoek naar Verlosser

Jezus-fresco verprutser wordt steenrijk

Jezus-fresco verprutser wordt steenrijk

Bijna een jaar nadat Cecilia Gimenez een fresco van Jezus verpestte in het kleine plaatsje Borja in Spanje, blijkt de rampzalige restauratie zeer...

christelijke...

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans