Icon--npo Icon--menu Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Emeritus Paus Benedictus is uitgeschreven

Emeritus Paus

in Nieuws

De emeritus paus Benedictus XVI schrijft niet langer theologische boeken of artikels. Dat vertelt zijn persoonlijke secretaris, Georg Gänswein, in een gesprek met het Italiaanse weekblad 'Oggi': "Hij meent dat hij met zijn drie boeken over Jezus van Nazareth zijn theologische werk heeft voltooid." 

(imported body)

Benedictus wordt ouder en heeft niet langer de kracht om te schrijven. "Maar ondanks zijn leeftijd verkeert hij in een goede gezondheid", benadrukt Gänswein. "Op advies van zijn arts gebruikt hij tijdens zijn dagelijkse wandeling, een rollator en gebruikt hij binnen een stok."

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Venezolaanse oppositie vraagt paus om hulp

Venezolaanse oppositie vraagt paus om hulp

De Venezolaanse oppositie heeft de hulp van paus Franciscus ingeroepen om een eind te maken aan de ernstige politieke en economische crisis in het...

Paus Franciscus verslaat zijn miljoenen op Instagram

Paus Franciscus verslaat zijn miljoenen op Instagram

@Franciscus derde meest gevolgde wereldleider

Gert-Jan Schaap

Luidt priestertekort einde van celibaat in?

Luidt priestertekort einde van celibaat in?

Getrouwde priesters mogelijke oplossing priestertekort