Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Priester beweert dat God een vrouw is

"Warm en moederlijk"

in Geloven

Een katholieke priester uit Massachusetts was al 48 minuten officieel overleden, totdat de artsen zijn hart weer aan de praat kregen. De priester, John Micheal O'neal, beweert nu dat hij in die tijd God heeft ontmoet in de hemel en beschrijft het als een warm en moederlijk figuur.

(imported body)

"Haar aanwezigheid was zowel overweldigend als troostend", zo beschrijft de priester na zijn ervaringen in de hemel. "Ze had een zachte en kalme stem en haar aanwezigheid was net zo geruststellend als een omarming van een moeder. Dat God een Heilige Moeder in plaats van een Heilige Vader is stoort me niet, ze is alles waar ik op gehoopt had en meer!"

Opschudding
De beweringen van O'Neal hebben voor flink wat opschudding gezorgd in de lokale katholieke gemeenschap, waar aartsbisschop Sean P. O'Malley een persconferentie had georganiseerd om de geruchten te sussen. Tevens heeft de aartsbisschop een officiële verklaring uitgegeven dat de priester leed aan hallucinaties, symptomen van een bijna-doodervaring, en God overduidelijk geen vrouw is.

Bron: Sunday Monitor/Fok.nl / Foto: Devian

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Pastoor Verkampen en de koffiekan

Pastoor Verkampen en de koffiekan

Blog van Matthijn Buwalda

Matthijn Buwalda

11 oktober 2018
Nederlandse band Trinity op Wereldjongerendagen

Nederlandse band Trinity op Wereldjongerendagen

Een langgekoesterde wens gaat in vervulling

26 juli 2018
Rappende priester Sweet Paul

Keniaanse katholieke kerk schorst rappende priester

‘Ik breng jongeren naar Christus’

27 juni 2018