Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Ouders blijven ex als dochter zien

Bespreekbaar maken of laten gaan? Praat mee en deel je tips!

in Geloven

"Mijn ex-vrouw en ik waren twintig toen we trouwden. Al snel kwamen we er achter dat we helemaal niet bij elkaar passen. We groeiden steeds verder uit elkaar, maar mijn vrouw wilde omwille van het geloof en de kerk niet scheiden. Vijf jaar geleden kon ik het niet meer aan, en besloot ik de scheiding door te zetten. Drie jaar later ben ik hertrouwd. Mijn ouders zijn niet blij met de keuzes die ik heb gemaakt en blijven mijn ex-vrouw uitnodigen voor etentjes en verjaardagen."

"Ze beschouwen haar nog altijd als hun dochter. Tegen mijn huidige vrouw doen ze koeltjes. Ik vind dit vervelend en wil eigenlijk dat ze mijn ex niet meer uitnodigen. Als ik dit tegen ze zeg, noemen ze mij harteloos. Hebben ze gelijk? Ik wil hier graag samen uitkomen"

Denk mee met dit dilemma uit Visie. Wat zou jij adviseren?

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Het is toch niet mijn schuld dat we ruzie krijgen?

huwelijk en relaties| Het is toch niet mijn schuld dat we ruzie krijgen?

Tips van Cocky Drost

Cocky Drost

1 December 2018
‘Met deze navigatie beland ik vannacht in Duitsland of Italië’

huwelijk en relaties| ‘Met deze navigatie beland ik vannacht in Duitsland of Italië’

Blog van Annemarie van Heijningen

22 November 2018
Ik wil online daten, maar forceer ik de boel dan niet juist?

huwelijk en relaties| Ik wil online daten, maar forceer ik de boel dan niet juist?

Tips van Aukelien van Abbema