Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

''Jezus zou mijn 'homeboy' kunnen zijn''

VIDEO | Interview met hoofdrolspeler The Passion Jim de Groot

in Mediatips

''Weten ze bij de EO wel wie ze in huis halen?''. Die vraag stelde acteur Jim de Groot toen hij gevraagd werd om de rol van Jezus te spelen in The Passion in Enschede. EO.nl/geloven sprak Jim en vroeg hem naar zijn verleden, of hij iets met Jezus heeft en hoe het met de voorbereidingen gaat.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons