Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Congres 'Religie doet er toe'

VU en PThU organiseren congres rondom religieuze vraagstukken

in Christelijk Nieuws

‘Religie doet er toe’, zo luidt de titel van een congres over religie en samenleving, georganiseerd door de Faculteit der Godgeleerdheid van de Vrije Universiteit Amsterdam en de Protestantse Theologische Universiteit.

Tijdens het congres, dat plaatsvindt van 2 tot en met 4 maart, worden actuele religieuze vraagstukken besproken. Is de samenleving beter af zonder religie? Hoe zit het met religieus geweld? En welke rol speelt geloven in ons persoonlijk leven?

Naar het congres komen verschillende sprekers, waaronder Eerste Kamerlid Ruard Ganzevoort, theoloog Rikko Voorberg en internetdominee Fred Omvlee. Meer informatie over het congres is hier te vinden.

Foto: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons