Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Compassion lanceert campagne ‘Ik zoek een kerk’

'De kerk laat nog teveel kansen liggen'

in Christelijk Nieuws

Compassion lanceert haar nieuwe campagne ‘Ik zoek een kerk’. Sprekers als Orlando Bottenbley, Henk Stoorvogel, Martin Koornstra en Anne Westerduin bieden kerken de mogelijkheid om hen uit te nodigen voor een spreekbeurt. Ruim dertig sprekers zetten op deze manier hun sprekerstalent in om de boodschap van gerechtigheid in Nederlandse kerken onder de aandacht te brengen. 

Ds. Orlando Bottenbley (Voorganger Vrije Baptistengemeente Bethel) over het Compassion sprekersnetwerk: “Ik wil de kerk in Nederland graag motiveren en inspireren om zich met passie in te zetten voor onrecht en armoede. De kerk laat nog te veel kansen en mogelijkheden liggen om mensen in armoede vrij te zetten. Dat raakt me. Ik wil recht en gerechtigheid op de kaart zetten.”

Nodig mij uit

Compassion-sprekers delen Gods hart voor de armen. Zij hebben in hun agenda ruimte gelaten om te spreken in kerken door heel Nederland en wachten op hun uitnodiging via www.ikzoekeenkerk.nu 

Naast spreekbeurten over ‘Gerechtigheid en armoede’ biedt Compassion ook speciale thema- of gezinsdiensten met sprekers van niveau.

Compassion

Compassion is een christelijke kind-ontwikkelingsorganisatie die kinderen in ontwikkelingslanden van armoede bevrijdt, via een uniek één-op-één sponsorprogramma. Compassion werkt in 25 landen en helpt er in totaal meer dan 1,5 miljoen kinderen via lokale kerken. 

Een spreker uitnodigen of meer informatie: www.ikzoekeenkerk.nu

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons