Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Striptekenaar Dokus overleden

Afgelopen zondag overleed hij op 45-jarige leeftijd

in Geloven

Afgelopen zondag is Jo de Putter overleden, beter bekend als Dokus. Sinds een aantal maanden had hij longkanker. Rond de zomer bleek uit foto’s dat hij drie tumoren verspreid door zijn lichaam had. Afgelopen zondag overleed hij op 45-jarige leeftijd.

Zijn tekeningen zijn gepubliceerd in bladen als ‘Bij de Tijd’, ‘Kivive’ en ‘EO Visie’. Uitgeverij Vuurbaak plaatste een In Memoriam: “Met Jo verliezen we een talentvolle cartoonist. Maar nog veel meer: een goede vriend en een man die je graag over de vloer had.”

Strip: Dokus

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons