Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Nederlandse opblaaskerk in Duitsland

Gelovigen in Duitsland kunnen terecht in een 12 meter hoge opblaaskerk

in Christelijk Nieuws

Het kostte de bouwers van de Dom in Keulen zeshonderd jaar om de kerk te bouwen. Binnenkort kunnen gelovigen terecht in een mobiele 12 meter hoge kerk die in twee uurtjes is opgezet. Een Nederlandse opblaaskerk blijkt in trek in Duitsland.

Gelovigen maar ook feestvierders kunnen binnenkort in verscheidene Duitse steden gebruikmaken van het 160 vierkante meter grote gevaarte met 120 zit- of tweehonderd staplaatsen, schrijft de krant Westfälische Nachrichten woensdag. "Dit jaar wordt de kerk opgebouwd in Keulen, Darmstadt, Bremen en Münster'', aldus de eigenaar tegen het regionale dagblad. De huurprijs voor een dag bedraagt 900 euro. Huurders moeten wel zelf voor kerkbankjes zorgen.

Bron: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons