Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

DreamBIG: nieuw initiatief voor tieners en jeugdleiders

Gloednieuw terugkerend evenement in Veenendaal

in Geloven

DreamBIG is een nieuw tiener-event waar volgens de organisatie 'zang, streetdance, chill-sessies en een goeie boodschap gecombineerd worden in een aansprekend event'. Het eerste evenement staat gepland op 18 april a.s. Vanaf april wordt DreamBIG elke 2 maanden georganiseerd in Veenendaal.

Eén van de initiatiefnemers is Dennis van der Molen. Dennis: "Wij geloven echt dat er behoefte is aan een dergelijk evenement voor tieners. Op dit moment zijn er alleen regionale of jaarlijkse tiener-evenementen. Wij willen een terugkerend evenement aanbieden, centraal in Nederland waar tieners iedere keer naar toe kunnen leven en waar ze vriendjes mee naar toe kunnen nemen. Het wordt echt een heel vette dag vol goede muziek, afwisselende workshops en verdiepende studies. 's Avonds is er een mega afterparty met de band 'Jesus Loves Electro'. Verder kan je leren skaten, leren dansen of kan je een echte workshop visagie volgen."

Spreker op het eerste event is Karim Landoulsi. Karim is een zeer gepassioneerd spreker. Hij spreekt in veel jongerendiensten en ook op grotere events zoals Youth Alive van Opwekking en Square in Drachten, waar vele duizenden jongeren op af komen. 

Dennis: "Wil je als tiener meer weten over je geloof, of gewoon een leuke dag met leeftijdsgenoten chillen, meld je dan aan voor: DreamBIG! Ook jeugdleiders zijn welkom! Je kan meer informatie vinden op onze Facebookpagina"

Tickets en meer informatie: www.events4christ.nl 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Aanbiddingsleider worden? Daar is een minor voor

Aanbiddingsleider worden? Daar is een minor voor

HKU en CHE lanceren keuzeminor ‘Worshipleader’ in september

Gert-Jan Schaap

kerk
Joram Kaat presenteert voor de 4e keer de EO Jongerendag

Joram Kaat presenteert voor de 4e keer de EO Jongerendag

‘Je kunt veel over mij zeggen, maar ik ben niet arrogant’

Tim Dik organiseerde negentien jaar evenementen voor de EO

Tim Dik organiseerde negentien jaar evenementen voor de EO

‘Laat jongeren zelf het verhaal van Jezus vertellen’

Tirza van der Graaf

christelijke...

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans