Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Bidden doen we samen!

Week van gebed 18 t/m 25 januari

in Geloven

In de week van 18 t/m 25 januari wordt de landelijke Week van gebed gehouden, georganiseerd door de Evangelische Alliantie en de Raad van Kerken.

Het thema van deze week is "Dorst?". Centraal staat de tekst: Toen kwam er een Samaritaanse vrouw water putten. Jezus zei tegen haar: 'Geef mij wat te drinken' ( Johannes 4 vers 7). Voor de Samaritaanse vrouw was dit het belangrijkste gesprek van haar leven. We bidden en verwachten dat Jezus’ woorden ook ons en al die mensen over de hele wereld die de Week van Gebed vieren, nieuw leven zullen geven.

Het materiaal dat EA-EZA en de Raad van Kerken vertaald hebben komt uit Brazilië en helpt gelovigen om een week lang met elkaar na te denken over de ontmoeting met Jezus en met mensen uit andere kerken en gemeenten.

Om het samen-bidden te stimuleren worden er diverse materialen aangeboden. Klik hier voor een overzicht.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons