Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Best Life Church gaat kerkdienst houden in 'Utopia'

'In een week bereiken we zo een miljoen mensen'

in Mediatips

De voorganger van Best Life Church Utrecht, Paul van der Boom vertelt: "We gaan zondag 25 januari een kerkdienst houden in het SBS-programma Utopia".

CIP sprak met Paul. Hij vertelt: "Een gelovig meisje dat daar zit – Gaby Hoepel – heeft ons in Utopia uitgenodigd. Ze kende onze kerk. En we vinden het super! Het is ons gebed dat iedereen mee gaat als Jezus terug komt! We hopen dat veel mensen zo de liefde van Jezus mee zullen krijgen”.

Paul vervolgt: "De apostel Paulus zei: ‘Wat doet het er toe, als Christus maar verkondigd wordt.’ Dat is geweldig belangrijk. Aanstaande zaterdag is een jongen uit onze kerk te zien in het EO programma De Verandering. Daar vertelt hij hoe God zijn leven ingrijpend veranderd heeft. Je bereikt in een week zo bijna een miljoen mensen”, lacht Van der Boom. Hij ziet uit naar Utopia.

Getuigenissen

“We bidden heel veel voor mensen en dat het evangelie alle huizen binnenkomt. God verhoort die gebeden, we krijgen achter elkaar kansen. In Utopia gaat het worship-team mee en het welkomstteam. Diverse mensen uit de kerk gaan hun getuigenis delen. Bijvoorbeeld een jongen voor wie het leven bestond uit blowen, criminaliteit en seks. Hij heeft nu zijn leven aan Jezus gegeven en gaat radicaal voor God. Ook gaat een jonge vrouw vertellen hoe God haar door gebed genezen heeft van drie soorten kanker. En een hoog opgeleide jongeman gaat vertellen hoe hij een diepe bekering doorgemaakt heeft.”

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

55 redenen waarom vrouwen moeten (s)preken

55 redenen waarom vrouwen moeten (s)preken

'Omdat een van de beste preken ooit van een vrouw was'

Mirjam Hollebrandse

Friese kerken nu ook online te bekijken

Friese kerken nu ook online te bekijken

Foto's en video's van kerken bij elkaar op één site

kerk 5 juli 2018
‘Atheïstische dominee’ Klaas Hendrikse overleden

‘Atheïstische dominee’ Klaas Hendrikse overleden

‘God bestaat niet, hij gebeurt’

atheïsme 28 juni 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’