Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Wat volg jij: gevoel of de bijbel?

EO-symposium over ethische keuzes bij afscheid Ad de Boer

Samenwonen, homoseksualiteit, euthanasie, de vrouw in het ambt; een deel van de christenen vindt dat deze praktijken lijnrecht tegenover Gods Woord staan. Maar, zo wordt gezegd, onder invloed van de tijdgeest en persoonlijke ervaringen schuiven deze opvattingen onder christenen. Want 'het moet wel goed voelen’.

Ad de Boer
Het mini-symposium is ter ere van het afscheid van Ad de Boer als voorzitter van de Raad van Toezicht en de Ledenraad van de EO. Daarvoor heeft Ad de Boer lange tijd in de directie van de EO gezeten. In totaal was hij meer dan 40 jaar actief voor de EO. Als geen ander heeft Ad de Boer zich met hart en ziel ingezet voor de EO en voor de boodschap die de EO wil uitdragen. 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Geloof en wetenschap in 'Andries en de wetenschappers'

televisie| Geloof en wetenschap in nieuw programma 'Andries en de wetenschappers'

'Academische toppers vol van het evangelie'

16 November 2018
Groot Nieuws: een van de mooiste programma’s die ik mag maken

Andries Knevel| Groot Nieuws: een van de mooiste programma’s die ik mag maken

Blog van Andries Knevel

Hierom vertelt Andries Knevel over zijn oogoperatie

Andries Knevel| Hierom vertelt Andries Knevel over zijn oogoperatie

'Woorden stamelen slechts'

Andries Knevel

5 October 2018