Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Opwekking kids stopt

De stichting heeft besloten cd 25 niet uit te brengen

in Mediatips

Opwekking stopt met het uitbrengen van de Opwekking Kids-cd die jaarlijks verscheen. Vanwege te hoge kosten is het niet langer mogelijk om de cd te maken.

Nummer vijfentwintig was in de maak, toen de stichting besloot deze niet uit te brengen. Dit liet adjunct-directeur Ruben Flach weten aan het ND. Naast de hoge kosten was het voor de organisatie ook moeilijk om een cd met uniek materiaal samen te stellen.

Lees verder in het ND

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons