Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Nederland zingt op verzoek

Zaterdag 27 december, NPO Radio 5, 10:00 uur.

in Mediatips

Een uitzending met verzoeknummers vanuit woonzorgcentrum Amaris Voor Anker in Huizen.

"Nederland zingt op Verzoek  is een programma voor alle leeftijden," vertelt presentator Yvonne Sprunken, "maar het is leuk om onze meest trouwe groep van luisteraars - de ouderen - nu eens een hele uitzending aan het woord te laten. Dat verdienen ze!"

Daarom komt het programma op de zaterdag na Kerst vanuit woonzorgcentrum Amaris Voor Anker in Huizen. Meer dan twintig bewoners en personeelsleden maken hun radiodebuut door zelf iemand een geestelijk lied aan te bieden.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons