Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Margje Fikse vraagt aandacht voor persvrijheid

Radio: zaterdag 27 december, NPO Radio1, 18:15 uur

in Mediatips

Het journalistieke radioprogramma Dit is de Dag kijkt in een special terug op 2014, een jaar waarin journalisten op veel plaatsen wereldwijd het werken onmogelijk is gemaakt.

In het Midden-Oosten zijn journalisten gevangen gezet, ontvoerd en gedood. In Rusland werd de persvrijheid verder ingeperkt De cijfers spreken boekdelen: 58 journalisten zijn vermoord, 176 journalisten zitten gevangen.

In Dit is de Dag Extra twee uur aandacht voor persvrijheid. Een van de gasten van presentator Margje Fikse is journalist Rena Netjes, die Egypte halsoverkop moest ontvluchten.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons