Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Kerst, een Godsgeschenk

Donderdag 25 december, 10.00 uur, NPO2

in Geloven

'Kerst, een Godsgeschenk' is het thema van de kerkdienst op Eerste Kerstdag, waarin ds. Arie van der Veer voorgaat. Dit onmisbare geschenk staat ook centraal in veel andere EO-programma's rond de feestdagen. Aan het eind van een heftig en bewogen 2014 mogen hoop en verwachting ons toekomstbeeld bepalen.

Ook het orgel zal niet ontbreken

Op Eerste Kerstdag gaat ds. Arie van der Veer voor in de christeIijk-gereformeerde Noorderkerk in Zwolle, een kerkgebouw waar hij al sinds 1972 preekt. 'Kerst, een Godsgeschenk' is het thema van deze feestelijke dienst voor jong en oud. "Het wordt een echte gezinsdienst. Gaan bij ons de kinderen gewoonlijk naar de kindernevendienst, nu wonen zij de dienst bij en krijgen alle aandacht."
Kinderkoor de Bromvlieg zingt onder leiding van zijn dochter Ellen Lantinga, vertelt de vroegere EO-voorzitter. "Maar er werken nog veel meer mensen mee aan de dienst. Omdat we Kerst willen vieren voor iedereen, zal ook het orgel niet ontbreken. We zingen oude, vertrouwde kerstliederen en eigentijdse kinderliedjes."

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Felix vierde Kerst in het diepste geheim

Felix vierde Kerst in het diepste geheim

'Er is altijd het gevaar van een politie-inval'

De Top 2000 in de Biblebelt

De Top 2000 in de Biblebelt

Hoe stemmen christenen?

Bart van Delen

25 december 2017
Het Kerstlicht breekt door!

Het Kerstlicht breekt door!

De '90 seconden' van dominee Baardmans

Dominee Baardmans

Video's

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan