Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

'Jezus Christus voetbalt bij Chelsea'

Tenminste, dat denken veel Britse kinderen

in Geloven

Jezus Christus is de nieuwe sterspeler van Chelsea. Tenminste, dat denken behoorlijk wat Britse kinderen.

Volgens The Independent geeft 20 procent van de ondervraagde kids als antwoord op de vraag wie Jezus is aan dat het gaat om een voetballer van The Blues.

Andere opties die de kleintjes hadden kunnen invullen waren: de zoon van God, een tv-presentator, een deelnemer van X-Factor of een astronaut. Ruim 1000 kinderen kregen de vraag voorgeschoteld in een winkelcentrum in Londen. Helemaal uit de lucht gegrepen is het antwoord van de kleintjes trouwens niet: bij Manchester City staat Jesus Navas onder contract.

Selectie
The Independent grapt nog dat Chelsea-eigenaar Roman Abramovich ook niet genoeg geld heeft om Jezus aan te
trekken. En het is volgens de krant ook maar de vraag of José Mourinho hem wel zou dulden in zijn selectie.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons