Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Arjen Robben

in Geloven

Wie op google de woorden ‘Arjen Robben’ en ‘genomineerd’ intypt, krijgt 156.000 resultaten te zien. Even voor de sporthaters onder u: Arjen Robben is een voetballer (en u kunt deze column verder overslaan).

Zo, prettig, nu zijn we met voetballiefhebbers onder elkaar. Onlangs was het weer zover: de FIFA berichtte dat Arjen Robben de Gouden Bal voor beste voetballer van de wereld niet zal winnen, hij zit niet bij de laatste drie. Voor de zoveelste keer. Hij is ook genomineerd voor (Nederlands) Sportman van 2014. Let maar op: gaat hij niet worden. Die nominatie was hem vorig jaar ook al ten deel gevallen, natuurlijk zonder dat hij werd gekozen. Net als na het WK: wel genomineerd, niet gekozen tot de beste speler van het WK. The story of his life: 156.000 keer.

Dit moet stoppen. Zo gaan we niet met elkaar om en zeker niet met Arjen Robben, al jaren de beste voetballer van ons land. Die verdient beter.

Daarom een onorthodox voorstel: bij deze roepen wij de EO-voetballiefhebbers-bokaal in het leven. Ik ben voorzitter en ik nomineer, in zijn eentje: Arjen Robben!


Tijs
@tijsvandenbrink

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

‘Ik heb last van interviewstress’

‘Ik heb last van interviewstress’

Blog van Tijs van den Brink

Tijs van den Brink

11 september 2018
Tijs van den Brink fietste 170 kilometer voor het goede doel

Tijs van den Brink fietste 170 kilometer voor het goede doel

‘4000 hoogtemeters! Dat had ik nooit eerder gedaan’

Mirjam Hollebrandse

18 juli 2018
Zelfs Tijs gaat het zwaar krijgen in ‘Tour de Celeb’

Zelfs Tijs gaat het zwaar krijgen in ‘Tour de Celeb’

Woensdag, 20.30 uur, NPO 1

18 juli 2018

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan